bemutatkozas bemutatkoz‡s bemutatkozas
bemutatkozás            

Ügyvédi irodám 2000 óta működik Eger belvárosában, ahol egyéni ügyvédként tevékenykedem. Irodámban ügyfeleim részére tárgyaló és ügyfélváró helyiséggel tudom biztosítani a nyugodt és kényelmes, teljes diszkréció melletti ügyintézést.

A minden igényt kielégítő technikai háttérrel felszerelt irodám teljes körű jogi szolgáltatást nyújt magyar és német nyelven beszélő ügyfeleinek, azonban döntő részben a polgári és gazdasági jog tárgykörébe tartozó megbízásokat vállal.

Ügyfeleink főleg cégalapítással és módosítással, ingatlan adásvétel bonyolításával valamint a gazdasági tevékenységükkel összefüggő szerződések elkészítésével, véleményezésével, jogvita peren kívüli intézésével, valamint ezekhez kapcsolódóan jogi tanácsadás nyújtásával bízzák meg irodámat, azonban jelentős tapasztalattal rendelkezem a polgári peres és felszámolási eljárások területén, valamint a társadalmi szervezetek nyilvántartásba vételével kapcsolatos eljárással és a vadászati jog tárgykörébe tartozó jogkérdésekben is. Egyes szakterületeken szakértő partnerek (igazságügyi szakértők, könyvvizsgálók, könyvelők, banki- és biztosítási szakemberek, ingatlanforgalmi szakemberek, értékbecslők stb.) bevonásával látom el az ügyvédi megbízásokat.